måndag 2 februari 2009

Big Love s03e03



Snacka om episkt soundtrack till senaste avsnittet, hörde jag lite arvo pärt/there will be blood nånstans där i mitten? I think so! Slutet kändes ju ganska episkt också, eller i alla fall episkt om man gillar highlander. ba helo forever young!

4 kommentarer:

masha sa...

asså jag tänkte bara på när jag var i nyc och var så full att jag inte kände igen den låten. bah forever young i sitt esse.

men förra avsnittet. asså förutom det med barb, tyckte du inte också att det var cheesy att alla bah ÅH HAPPY FAMILY *vill va del av*? för ja, asså nä, så fab är det inte med polygami när man tänker på det. polyamorösa förhållanden, ja, men polygami där allt kretsar kring mannen... nää.

masha sa...

slutet alltså

nico sa...

jag tycker nog att såväl polygami som polyamorösitet är knasiga påfund. inom den heterosexuella matrisen jag befinner mig i är seriell monogami det enda rätta. haha.

CageM sa...

I'm sorry I only speak English, but I searched "big love arvo part jonny greenwood" to see if anybody else has caught on to the blatant "appropriation" of Part's "Fratres" and Greenwood's "TWBB" score! Very interesting, and a bit frustrating...