lördag 8 november 2008

No more Hahn!

Show creator Shonda Rhimes claims the writers did not find the magic and chemistry needed to have Hahn sustain in the long run. However, according to Ausiello's sources, the network ordered the firing because they had issues with Dr. Hahn and the explicit relationship she has with Dr. Torres.

Aldrig ett smart drag att spela lesbisk på tv! trist drag av Shonda och resten av personerna bakom Greys att sparka Brooke Smith som spelar Hahn. Och att de anser att scenerna mellan Hahn och Torres var för 'explicit', alltså please! jag minns en scen där Mcdreamy och Meredith knullar mot ett bord! kom igen liksom, kom igen för fan.

Tänker det gick till ungefär såhär från början till slut:

tv-chef: vi måste försöka få fler tittare, hur?

producent: efter skandalen med Isaiah Washington och hans böghat tänker jag att vi kan slå två flugor i en smäll genom att introducera en gay karaktär. vi visar att vi inte hatar homosexuella samtidigt som vi attraherar en helt ny målgrupp.

tv-chef: gört! men se för guds skull till så att det är en olycklig lesbian. vi vill ju inte bryta mot den gyllene regeln "olyckliga homosexuella tvkaraktärer mår kass"

demografperson: news just in! enbart ca 10% av befolkningen är homosexuella och de 10% vill konstigt nog hellre kolla på L-word där karaktärerna är glada till och från. wtf, what to do?

tv chef: kill her off. nu!


Också hade ju Greys planer på att den nya karaktären (som ännu inte introducerats) spelad av Melissa George skulle vara bicurious. men sen tänkte de att det är mer intressant att hon är straight.

shame on you greys, fucking shame on you alltså.

2 kommentarer:

masha sa...

men jävla fitthuvuden asså!!!!!!!!! fyfan för dem. i'm out of words :CCC

nico sa...

veeet. hatar dem!