torsdag 16 oktober 2008

True Blood

vet inte vad jag ska skriva om senaste avsnittet. tänker att min 'arbetskamrat' (låter gammalt men lovar att hon är ung) sa det bäst när hon sa att hon inte gillade bill för han såg så dammig ut. en vecka senare återkommer hon och säger att hon älskar bill för att han ser så dammig ut!

lite spekulationer jag har:

i första preair avsnittet när bill är i trubbel så ser man en brud smyga omkring i skogen, tror det är bills sire.

tror fortfarande är barägaren är varulv alt. shapeshifter.

tror inte att barägaren är mördaren.

tror sookie kommer dejta alexander skarsgård (måste finnas en anledning till att han är med i creditsen...)

alltså är så himla sugen på att läsa böckerna för att få reda på hur allt ska sluta!

var det någon annan som fick värsta buffy, "the body" känslan av senaste avsnittet?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Asså jag hoppas verkligen att det kommer mer Alexander Skarsgård, jag vill verkligen veta hans backstory. Liksom;
Hur länge har vampyrer funnits?
Vem var den första?
Hur blev den första vampyr?
Hur och när kom Eric till amerika?
Var han kanske den förste européen nånsin som landsteg i amerika?
Hur skön stämning var det på det vikingaskeppet i några månader? "Jaha, inatt har Thorulf också dränerats på blod, undrar verkligen vad det är som händer här", medan Eric sitter och visslar oskyldigt i fören.
Kanske det var han som var anledningen till att vikingarnas vinland-koloni inte funkade? Han åt upp alla. Det tror jag.

BTW, "Eric Northman". Bra vikinganamn där, usa. Som att alla britter alltid heter Giles, Niles eller Miles, oavsett deras bakgrund. Jag hoppas att det kommer en vampyrkines som heter "Tjingtjong Harakiri". Fast Eric lär ju ha bytt namn nån gång iofs.

Håller med om barägaren. Och kan vi få veta vad grejen är med hunden? Det kanske är nån reinkarnationsgrej? Att hunden är nån död släkting? Den är ju så jävla sugen på att beskydda henne liksom.

Och vafan, kan nån uppväcka hennes snälla bullmormor från de döda? Hon kan ju inte bara försvinna sådär.

Jag vill se mer av disconegressen, hon var himla fräsig. Det verkar som att alla "fastnar" mentalt i den period de blir vampyriserade. Utom Eric, som trots att han är 1000 år gammal på nåt magiskt sätt låter som om han är med i en Staffan Hildebrant-film.

nico sa...

hahaa, tru.dat. allting verkligen!

alltså älskar när det är lite populärkulturella referenser i true blood. typ när barägaren pratade om buffy och blade i något avsnitt, blev glaaa.

hoppas ändå lite att vampyrerna ska härstamma från dracula. alltså, vill gärna se sookie get it on med dracula. tror han om möjligt kan vara ännu mer dammig än bill. (föressten så himla fint när bill säger sitt namn och sookie börjar asgarva!)

haha, v som i vampyr!

Anonym sa...

LOL @ V som i Vampyr! I den skulle botemedlet vara att bli utskälld av en rättrådig sossegubbe och att de klipper sig och skaffar ett jobb. Allt slutar med att alla ler och är glada och har kommit till insikt om sitt felaktiga beteende genom ständiga sosseutskällningar.

Angående dracula, den riktiga dracula, pålspetsaren, var väl medeltida, dvs 400 år efter vikingatiden, och bram stokers bok-dracula som filmatiserades var, antar jag, 1800-tal.

Jag tänker mig mer att Sookie TROR att hon ska få lite getting it on med dracula, men så kommer Lafayette från ingenstans och ba är FAAA-bulous, så dracula väljer honom. Och då får dracula AIDS.

Det borde finnas några hippievampyrer också. Och kanske några som är från typ 20-talet, de kommer att vara svartvita och gå omkring struttigt i halmhatt. Jobbigt för de som sireades på 80-talet, de går omkring med skitstora axelvaddar och tror att de är asläckra.

Nån nszivampyr vore väl inte för mycket begärt heller? Typ Hitler hade sparat en vampyr i en bur, och när ryssarna kom insåg han att enda räddningen var att vara odödlig. Så alla toppnazister bor i argentina men är vampyrer. Chupacabras.