tisdag 28 oktober 2008

Zeitgeist

igår fick jag se den här dokumentären:

tyckte det var mycket spännande att jag inte hade hört talas om Zeitgeist tidigare. hallå, man är väl inte medlem på SA för inget? anyways, sjukt spännande även om slutet kändes lite väl 'knyta ihop en omöjligt stor påse'. men i klassen övertygande konspiratoriska dokumentärer vinner den nog hela tävlingen. bra grej är att den är helt laglig att ladda ner och finns precis överallt (http://www.zeitgeistmovie.com/) dåligt är att de inte inkluderade det här youtubeklippet i filmen.

Så om man gillar konspirationer, 911 truthers och är militant ateist så bör man nog kolla in.

fast såhär tycker K om Zeitgeist, och det är nog sant det med.

jag blev lite sur på zeitgeist, den var så billigt gjord. alltså argumentationsmässigt. de blandade saker som är sanna och kan kontrolleras (som det där med solgudarna) med helt påhittade saker utan källor. otroligt lågt knep. ba "roses are red, violets are blue, VATIKANEN KONTROLLERAR DIN HJÄRNA MED STRECKKODER"
i bakgrunden när de visade listan på eeeeexakt likadana solgudar var både oden och tor med, och om tor stod det att han var GALLERNAS gud. man ba huh?
och 94% av allt "mystiskt" med 9/11 har ju debunkats för länge sen. kändes som om månlandningen också skulle dyka upp. eller den judiska bankirsammansvärjningen. eller båda två. judiska bankirer fejkade månlandningen, det tror jag. för att dölja att alla som judar som påstås ha dött under förintelsen egentligen bor på månkolonier där de föder upp ariska barn i kuvöser för att dricka deras blo. såere.

som den dära youtubedokun "loose change", som också bara är en massa ifrågasättanden av småsaker. ba "här är tre saker som vi inte förstår eller orkar kolla upp, alltså har detta aldrig inträffat". precis som förintelseförnekare som ba "här är ett foto på en dörr, om de hade såna dörrar så skulle inte gaskamrarna funkat, alltså kan det aldrig ha dött nån." eller vaheteren, davincikoden. liksom hela prieure de sion-hoaxen avslöjades för en miljard år sen. som att göra en spännande thriller om jultomten. ba *voiceover-röst* WHO IS BEHIND THE BEARD... OF DEATH...?


tycker ändå att det var en underhållande dokumentär. vill vara 911 truther!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kolla in den här filmen också: "1932"

Den handlar inte direkt om hemliga konspirationer utan snarare om öppna sådana.

1932 - True History of the U.S. (svenska)