måndag 29 september 2008


vet inte riktigt vad jag ska skriva om senaste avsnittet. men ok; är inte ett stort fan av dubblettpattarna. led massivt i flertalet scener. snälla kostymör, ge anna en större behå+klänning till nästa gång!

mvh, fattar att true blood ska vara lite sådär over the top men det finns väl gränser?

7 kommentarer:

Anonym sa...

jag har också tänkt på det flertalet gånger. vad tänker dom när det ser ut så? att det inte gör någonting eller att det är sexy? har du inte märkt att kläderna är för små? fattar noll.

Anonym sa...

har DOM inte ska det stå såklart...

nico sa...

tror det ska vara sådär sexy att man ska tänka att hennes bröst närhelst ska spränga klänningen och blottas i ell sin enormhet. kan inte bara vara slumpen/dålig kostymör. sjukt fult är det iaf.

masha sa...

gud ja, jag kunde inte sluta tänka på det när jag såg senaste avsnittet idag. bah jeez, lite för tight klänning kanske!!!

Anonym sa...

förresten, var det inte lite ostigt när alexander skarsgård sa det där med djurparken? jag bah missade först och var tvungen att se om det, typ VAFAN SA HAN???

nico sa...

haha, jag med, man var liksom inställd på engelska så det lät som värsta tokiga rymdspråket. spolade också tillbaka och hennes svar, typ "jag veeeejt". haha. hon var nog inte svensk va?

Anonym sa...

alltså jag tyckte inte att klänningen var såå illa. kanske lite väl utploppade i profil. jag var naturligtvis också tvungen att spola tillbaks på den svenska repliken! så jävla fult när hon ba jag veejt. tog henne säkert hela dagen att lära sig.